Uw partner in dakbedekking

 

Wij zorgen voor je dak

Als dakdekker ben je bezig met het repareren of het plaatsen van het dak. Welke dakbedekking is geschikt voor welke situatie? Bij Bruggeman dakbedekking houden wij ons voornamelijk bezig met, dak onderhoud/renovatie, reparatie en het plaatsen van nieuwe daken. Binnen deze werkzaamheden richten wij ons op licht hellende daken en platte daken. De daken werken wij af met verschillende materialen zoals Bitumen en EPDM. Bij het leggen of repareren van een dak kijken en behandelen wij ook randzaken. Zo kunt u bij ons ook terecht voor plastisol dakkappen, dakshingles en boeibeplating.

Op al onze werkzaamheden geven wij van Bruggeman dakbedekking 10 jaar garantie. Het materiaal heeft per soort een andere levensduur.

  • Bitumen +/- 15 – 20 jaar
  • EPDM +/- 20 – 25 jaar
  • Zinken goten +/- 15 – 20 jaar

Wij richten ons op licht hellende daken en platte daken op verschillende locaties

Bruggeman dakbedekking werkt eigenlijk door heel Nederland. We zijn dan ook te vinden op verschillende locaties in het land, waar we al vele daken hebben voorzien van nieuwe dakbedekking. Plaatsen en locaties waar we veel komen zijn Hengelo, Rijssen, Goor, Enter en omstreken.

Het filmpje geeft een impressie van een project in Enter. Hier zijn ze bezig met een nieuw industrieterrein direct aan de snelweg bij Enter. Wij hebben hier diverse nieuwe bedrijfshallen voorzien van een nieuw dak. Het gaat hier in totaal om 8000 m2 aan nieuwe dakbedekking.

Afgeronde projecten

We voeren veel werkzaamheden uit voor particuliere klanten maar ook voor zakelijke klanten. Denk hierbij aan grote bedrijfshallen van vaak meer dan 1000m2.  Bekijk hieronder verschillende projecten die zijn afgerond.

Bedrijfshallen in Enter