Over Bruggeman dakbedekking

 

Uw specialist in dakbedekking

Bruggeman dakbedekking

Bruggeman Dakbedekking is uw specialist in dakbedekking. Ze zijn bekend in het vak sinds 25 jaar en staat bekend als een familiebedrijf dat voornamelijk actief is in de regio Twente. In 2009 ontwikkelde het zich tot een zelfstandige onderneming, opgericht door vader en zoon Roy en Nick Bruggeman. Het bedrijf heeft een aardige groei doorgemaakt. Het doel is om op een breder niveau klanten aan te spreken en snel meerdere daken te leggen, onderhouden en renoveren. Onze prioriteit is om onze klanten snel te helpen bij problemen zoals ontstane lekkages of het leggen van nieuwe daken, waardoor zij weer tevreden zijn met onze service.

Onze specialiteit ligt in het bewerken van platte en licht hellende daken, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Je kan ons inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Lekkages
  • Dakonderhoud

Wij staan voor u klaar

Hebt u een nieuw dak nodig of dient uw huidige dak vervangen te worden? Of heeft u plotseling te maken met een lekkage die opgelost moet worden? Bruggeman Dakbedekking staat voor u klaar, neem contact op. Wij streven ernaar onze klanten zo snel mogelijk te bedienen en zijn daarom 7 dagen per week bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en te helpen.

Vraag een offerte aan! Neem contact met ons op: 06-81497274