Over Bruggeman dakbedekking

Uw specialist voor dakbedekking

Bruggeman dakbedekking

Bruggeman dakbedekking al meer dan 25 jaar bekend in het vak. Een waar familiebedrijf dat al jaren lang in de regio Twente en Nederland werkzaam is. Dit heeft zich een generatie later ontwikkeld tot een eigen onderneming in 2009. Bruggeman dakbedekking is begonnen met de 2 eigenaren vader en zoon Roy en Nick Bruggeman. Wij hebben de afgelopen jaren een groei doorgemaakt, inmiddels zijn er meerdere werknemers werkzaam voor het bedrijf. Op dit moment werken wij met meerdere ploegen. Ons doel hiermee is om onze klanten op een breder niveau aan te spreken om zo in een korte tijd meerdere daken te kunnen leggen, onderhouden en renoveren. Zo kunnen wij onze klanten op een snelle manier helpen met problemen, zo houden wij onze klanten tevreden.

Bruggeman dakbedekking is gespecialiseerd in het behandelen van platte daken, licht hellende daken en dakgoten. Wij richten ons hiermee op de zakelijke klanten en zowel op de particuliere klanten. Wij houden ons bezig met de volgende werkzaamheden:

  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Lekkages
  • Dakonderhoud

Wij staan voor u klaar

Heeft u nou een nieuw dak nodig of moet uw dak worden vervangen? Zit u plotseling met een lekkage wat met spoed behandelt moet worden? Bruggeman dakbedekking staat hierin voor u klaar. Wij proberen onze klanten altijd zo snel mogelijk te woord te staan, wij zijn dan ook 7 dagen per week bereikbaar om de klanten te woord te staan en te helpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan! Of neem contact met ons op: 06-81497274